close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
اقامت دانشجویی به استرالیا و تصویر جهت یادگرفتن

به سایت طراحی سایت ارزان|مرکز طراحی وب سایت ایفانت| ساخت سایت خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

مهاجرت دانشگاهی به استرالیا و طرح برای یادگیری

این ویزا برای دانشجویان از سراسر دنیا برای ادامه تحصیل در استرالیا و یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزش عالی استرالیا طراحی شده است که برای مقطع کارشناسی

ارشد امکان پذیر است. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حتما می بایست از درجه کارشناسی فارغ التحصیل شده باشند.

به کلیه فارغ التحصیلان از دانشگاه های استرالیا مدرکی اعطا می گردد که در صورت تمایلشان منجر به صدور ویزای 18 ماهه از طرف دولت استرالیا برای کار در استرالیا می گردد.



معرفی ساب کلاس ها:

 Higher education Visas:

573-Higher Education Sector

574-Postgraduate Research Sector

Vocational education and training visa: 572-Vocational education and training Sector

Schools visa: 571-Schools Sector

 

آوردن اعضا خانواده

دانشجویان پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای دانشجویی می توانند اعضای خانواده شان را با شرایط زیر به استرالیا بیاورند:

·طول دوره آموزشی شان بیش از 12 ماه بوده و یا بیش از 12 ماه در استرالیا سکونت داشته باشند.

· وابستگان فقط شامل والدین و فرزندان و همسرشان می گردد.

 

تغییر رشته دوره آموزشی:

در صورتی که دانشجو بخواهد رشته خود را به سطحی یکسان با رشته قبلی اش تغییر دهد، نیازی به تغییر ساب کلاس ویزا ندارد و تا زمانی که ویزای اولیه اش اعتبار دارد، می تواند با همان ویزا در استرالیا تحصیل نماید.

اما اگر دانشجو تمایل به تغییر رشته به سطحی متفاوت داشته باشد (مثلا از سطح کارشناسی به کاردانی تغییر دهد) باید برای یک ویزای دانشجویی جدید با ساب کلاس جدید درخواست دهد.


 شرایط تسهیلات دانشجویی دانشجویان استرالیا

کشور استرالیا با توجه به میزان مهاجرپذیری زیاد و توجه به علوم و تحقیقات اقدام به پذیرش دانشجو از اقصی نقاط دنیا می کند و برای این دانشجویان

مهاجر تسهیلاتی را نیز فراهم می نماید.

اول از همه انواع دانشجو را تعریف می نماییم:

· دانشجویان بورسیه: افرادی که از طرف وزارت علوم یا بهداشت به خارج از کشور اعزام شده و وزارتخانه ها هزینه شان را پرداخت می نمایند.

· دانشجویان آزاد: افرادی که با هزینه شخصی و اقامت ایران به خارج از کشور مهاجرت نموده اند.

· دانشجویان مقیم: افرادی که به همراه والدین در خارج از کشور با اقامت غیر از ایران، سکونت دارند.

دانشجویان برای استفاده از تسهیلات دانشجویی باید شرایط زیر را داشته باشند:

1.دوره تحصیلی تمام وقت بوده و حداقل در سطح کارشناسی باشد.

2. دانشجو باید اقامت تحصیلی داشته باشد.

3.دارا بودن کارت نظام وظیفه یا معافیت برای ذکور

4.ارائه پیشرفت تحصیلی دانشجو با ارائه گواهی دانشگاه و ریز نمرات

5.تشکیل پرونده دانشجویی

امتیازات منفی برای اخذ ویزای دانشجویی

متقاضیان ویزای دانشجویی می بایست به موارد زیر توجه داشته باشند:

·از تاریخ فارغ التحصیلی مدرک قبلی تا شروع تحصیلات جدید نباید بیش از 10 سال گذشته باشد. در صورتی که این تاریخ به 10 سال برسد، مشمول 10 امتیاز منفی می شوید.

·در صورتی که دانشجو متاهل باشد، از زمان ازدواج وی باید بیش از 2 سال گذشته باشد در غیر این صورت، مشمول 5 امتیاز منفی می شوید.

· تغییر رشته منجر به 10 امتیاز منفی برای دانشجو می شود.

·در صورتی که مجموع امتیازات منفی شما به 25 برسد، اداره مهاجرت استرالیا با صدور ویزای دانشجویی موافقت نخواهد کرد.

· مدت زمان آغاز سپرده گذاری جهت احراز شرط تمکن مالی، حداقل 3 ماه پیش از آغاز درخواست ویزای دانشجویی می باشد.




































































همچنین ما در صدد طراحی اینفوگرافیک برای آموزش مراحل تحصیل در استرالیا هستیم که بزودی در این وبلاگ درج می گردد. ساخت اینفوگرافیک آموزشی از خدمات این وبلاگ برای شماست.
 
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
برچسب ها : مهاجرت , مهاجرت به استرالیا ,
بازدید : 29
تاریخ : دوشنبه 24 فروردين 1394 زمان : 17:46 | نویسنده : ایفانت | نظرات ()

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 213
کل نظرات : 12
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 46
باردید دیروز : 118
گوگل امروز : 2
گوگل دیروز : 2
بازدید هفته : 630
بازدید ماه : 1,675
بازدید سال : 11,417
بازدید کلی : 66,637

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

=D9=85=D8=B2=D8=A7=DB=8C=D8=A7 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB= =8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8=A7=D8=B3=D8=AA=D9=81= =D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7
=D8=B3=D9=88=D8=AF =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB=8C =D9=BE=D9= =84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1= =D8=A8=D8=B1=D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86 =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA= =A9=D9=88=D8=B1=D8=A7=D8=B3=DB=
آشنایی با دوره های MTCTCE,MTCRE,MTCWE,MTCNA از کمپانی میکروتیک و شرایط گرفتن مدرک بین المللی این دوره ها
توضیحاتی در مورد دوره های MCT,MOS,MCP,MCSE و باقی دوره های مایکروسافت و همچنین معرفی دوره های شبکه و راهنما
آشنایی باقطعات تشکیل دهنده لپ تاپ و راه تعمیر لپ تاپ
غفلت از توییتر به دلیل استفاده از گوگل پلاس و فیس بوک
آشنایی با پروتز و انواع پروتز و شناختن مواد تشکیل دهنده پروتز و جایگاه استفاده از پروتز
لینوکس چیست و آشنایی با دوره های آن,همچنین مقدماتی در مورد آشنایی با سیسکو سیستم
آشنایی با دستگاه های MRT Pro و PC3000 جهت خرید این دستگاه ها و تعمیر حافظه های آسیب دیده کامپیوترها
معرفی فروشگاههای قابل اطمینان فروش کاندوم فضایی در کشور

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت و اقامت در برخی کشورها و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد تشریفات مجالس ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , طراحی دکوراسیون آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی