close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
اطلاعات مفیدی که باید پس از پناهندگی آلمان بدانید

به سایت طراحی سایت ارزان|مرکز طراحی وب سایت ایفانت| ساخت سایت خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

عنوان: مواردی مهم برای بدست اوردن اقامت دائم دانشجویان دارای ویزای تحصیلی آلمان

این مطلب درمورد اقامت آلمان میباشد.

جهت اقامت در آلمان به مدت بیش از سه ماه همه دانشجویان خارجی از جمله دانشجویان مقیم کشورهای EU باید یک مجوز اقامت معتبر داشته باشند. مراحل اخذ مجوز دانشجویی نیز مثل مجوز اقامت برای دیگر اتباع EU است یعنی ثبت نام در دفتر ثبت اقامت کنندگان ( Einwohnermeldeant ) و سپس رفتن به دفتر ثبت نام افراد خارجی ( Auslandereinwohnermeldeamt ).

با وجود این مدارک مورد نیاز برای دانشجویان متفاوت است:

    گذر نامه یا کارت شناسایی ملی
    قرار داد اجاره
    یک گواهی تحصیل ( Studienbescheinigung ) یا پذیرش ( Zulassungsbescheid )
    مدرکی از منابع مالی کافی حد اقل مقدار مورد نیاز بر حسب منطقه فرق می کند و در حدود ۱۱۰۰ مارک در هر ماه است
    پرداخت هزینه ۶۰ مارک برای ثبت نام اولیه و ۳۰ مارک برای تمدید مجوز
    یک گواهی بیمه درمانی




شرط مربوط به ارائه مدرکی از منابع مالی کاملاً قطعی و سخت گیرانه است. تنها گفتن اینکه که شما قصد کار کردن دارید حتی اگر قبلاً مجوز کار هم گرفته باشید کافی نیست. یکی از راه های ممکن این است که یک اظهار نامه رسمی قبول مسئولیت از یک شخص سوم بگیرید مبنی بر اینکه هزینه های مسئولیت های زندگی شما را تقبل خواهند کرد و همینطور مدرکی مبنی بر اینکه ایشان دارای منابع مالی کافی هستند. راه دیگر آن است که یک حساب بانکی باز کنید و مبلغ مورد نیاز برای یک سال را در آن واریز نمایید.

دانشجویان خارجی اتباع کشورهای EU یا کشورهای هندوراس، ایسلند، لیخن اشتاین، موناکو، نروژ، سن ماریو، سوئیس یا آمریکا می توانند پس از ورود به آلمان اقدام به تقاضای ویزا کنند. اگر چه از آنجا که کل مراحل اخذ ویزا می تواند ۸ تا ۱۰ هفته بطول انجامد بهتر است سریعا پس از ورود، اقدام به در خواست ویزا نمایند. اتباع کشورهای دیگر باید مراحل درخواست را در یک کنسولگری یا سفارت آلمان در کشور خودشان آغاز کنند و قبل از ورود به آلمان ویزا بگیرند. توجه داشته باشید که نمی توان پس از ورود به آلمان ویزای توریستی را به ویزای دانشجویی تغییر داد.
مجوزهای کارهای دانشجویی

بطور کلی دانشجویان خارجی برای کار در آلمان باید از Arbeitsamt اجازه بگیرند. معمولاً در طول نیمسال تحصیلی به آنها اجازه کار داده نمی شود اما می توانند در طول ترمها بدون مجوز کار کنند. در مواردی که میان تحصیلات دانشجو و شغل مورد نظر ارتباطی نزدیک وجود داشته باشد می توان استثناء قائل شد. در این موارد دانشجو می تواند در طول ترم تحصیلی بدون مجوز کار کند. این موارد معمولاً شامل مشاغل داخل دانشگاهی یا مشاغلی است که توسط دانشگاه ترتیب داده می شوند.اگر دانشجو بخواهد قبل از شروع یا بعد از اتمام تحصیلاتش در آلمان کار کند باید اجازه کار بگیرد. درغیر این صورت چنانچه فردی در آلمان در زمان تحصیل مشغول به انجام کاری باشد و در ازای آن نیز حقوق دریافت کند کار او غیر قانونی است و ممکن است باعث اخراج از کشور شود حتی اگر دوره تحصیلی وی در آلمان به پایان نرسیده باشد. اگر می خواهید کار کنید باید شغلی بیابید و از Arbeitsamt درخواست مجوز نمایید.

با وجود این، برنامه های ویژه ای در نظر گرفته شده است که دانشجویانی را که به دنبال کارهای اداری کوتاه مدت در آلمان هستند امکان پذیر می سازد. بزرگترین و معروفترین این برنامه ها توسط هیئت تحصیلات بین المللی ( www.ciee.org) اجرا می شود. شما باید قبل از ترک کشور خود درخواست مجوز کار نموده آنرا دریافت کنید. هزینه دریافت این خدمات ثابت است و می توان برای دوره های سه ماهه یا گاهی شش ماهه فرصت های شغلی پیدا کرد.

اگر در پایان تحصیلاتتان پیشنهادی برای یک کار دائمی دریافت کردید به خاطر داشته باشید که مجاز نیستید که با ویزای دانشجویی در آلمان بمانید. سیاست اداری این است که باید قبل از درخواست ویزای اقامت دائمی و مجوز کار به کشور خود بازگردید. اگر چه در صورتی که کارفرمای آینده شما بخواهد هر چه سریع تر کار را شروع کنید ممکن است این امکان وجود داشته باشد که برای تسریع کار در حالیکه خودتان در آلمان می مانید وکیلی استخدام کنید تا از جانب شما تقاضا دهد.
ویزای زبان آموزی در خانه

ویزای زبان آموزی در خانه ( Au Pair ) به افرادی داده می شود که به قصد آموختن یک زبان خارجی در خانه ای اقامت می گزینند و در کارهای خانه کمک می کنند. اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپایی (EU) و کشور های اتحادیه اروپا ( EUU ) و همچنین اتباع آمریکایی به ویزا نیاز ندارند. با وجود این اتباع کشورهای دیگر لازم است که از سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خودشان درخواست ویزا نمایند. باید حداقل دو ماه فرصت دهید تا درخواستتان مورد بررسی قرار گیرد و باید آگاه باشید که قبل از ورود به آلمان و اشتغال به کار باید ویزا گرفته باشید.




یکی از راه های مهاجرت به آلمان ادامه تحصیل در آلمان می باشد.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
برچسب ها : مهاجرت به آلمان , اقامت آلمان , تحصیل در آلمان ,
بازدید : 16
تاریخ : شنبه 08 خرداد 1395 زمان : 12:58 | نویسنده : ایفانت | نظرات ()

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 213
کل نظرات : 12
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 16
باردید دیروز : 25
گوگل امروز : 1
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 110
بازدید ماه : 764
بازدید سال : 1,163
بازدید کلی : 56,383

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

=D9=85=D8=B2=D8=A7=DB=8C=D8=A7 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB= =8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8=A7=D8=B3=D8=AA=D9=81= =D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7
=D8=B3=D9=88=D8=AF =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB=8C =D9=BE=D9= =84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1= =D8=A8=D8=B1=D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86 =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA= =A9=D9=88=D8=B1=D8=A7=D8=B3=DB=
آشنایی با دوره های MTCTCE,MTCRE,MTCWE,MTCNA از کمپانی میکروتیک و شرایط گرفتن مدرک بین المللی این دوره ها
توضیحاتی در مورد دوره های MCT,MOS,MCP,MCSE و باقی دوره های مایکروسافت و همچنین معرفی دوره های شبکه و راهنما
آشنایی باقطعات تشکیل دهنده لپ تاپ و راه تعمیر لپ تاپ
غفلت از توییتر به دلیل استفاده از گوگل پلاس و فیس بوک
آشنایی با پروتز و انواع پروتز و شناختن مواد تشکیل دهنده پروتز و جایگاه استفاده از پروتز
لینوکس چیست و آشنایی با دوره های آن,همچنین مقدماتی در مورد آشنایی با سیسکو سیستم
آشنایی با دستگاه های MRT Pro و PC3000 جهت خرید این دستگاه ها و تعمیر حافظه های آسیب دیده کامپیوترها
معرفی فروشگاههای قابل اطمینان فروش کاندوم فضایی در کشور

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت و اقامت در برخی کشورها و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد تشریفات مجالس ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , طراحی دکوراسیون آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی